Photoblog!

Het is hoog tijd voor een nieuwe fotoblog. Zonder verder gedoe vind je hier mijn bevindingen van de afgelopen weken. Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Woonbeurs // Dutch interior fair

Afgelopen week was ik op de woonbeurs in Amsterdam. Vorig jaar was ik er voor het eerst en ik kwam tot de conclusie dat je er ook je hartje kunt ophalen als je geen concrete bouw- verbouw- of verhuisplannen hebt. Vandaar dat ik ook dit jaar weer ging om gewoon inspiratie op te doen. Hier vind je een beeldende opsomming van mijn bevindingen! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Mercado de Belcrum

Ik heb een mooie editie van Mercado de Belcrum achter de rug! Hoewel het weer ‘s morgens nog behoorlijk wat te wensen overliet, werd het in de middag toch nog een beetje zonnig.
Het was een drukke dag en ik heb het super naar mijn zin gehad met mijn gezellige buurvrouwen Renie, Katelijn en Desi!
>> English after the jump

Read more »

Work/Life 3: the Uppercase directory of illustration

Na bijna 5 maanden wachten kan ik nu eindelijk melden dat Work/Life 3 uit is! Applaus!
Ondanks dat ik nog wacht op mijn eigen exemplaren leek het me leuk (en hoog tijd!) om mijn illustratie (en het verhaal erachter) met jullie te delen.
Houd je vast, hier gaan we! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Een ode aan Italië // An art-print ode to Italy

Voor wie mij (nog) niet op Facebook volgt kan het nieuws zijn dat ik vorige maand meer dan twee weken in Italië heb vertoefd.
Dit was voornamelijk om vakantie te houden (je hebt toch af en toe wat inspiratie-input en rust nodig), maar ik kon natuurlijk de mogelijkheid niet voorbij laten gaan om een illustratie te maken en deze te fotograferen in de o-zo-fotogenieke landschappen van Italië. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Portfolio day!

Eergisteren was het Open Illustratoren Dag van uitgeverij Clavis; een dag waarop je als illustrator zonder afspraak kunt langskomen om je werk te laten zien. Een goede reden om eens een dagje Amsterdam te doen! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Afstuderen deel 6: het afgestudeerde leven // Graduation part 6: Post-grad life

De afgelopen weken heb ik het wel en wee van mijn afstudeerperiode met jullie gedeeld. Het was een zware periode die ik toch voor geen goud had willen missen. Door de kunstacademie heb ik geleerd hoe ik een illustrator moet zijn, maar bovenal heb ik geleerd hoe ik mezelf moet zijn; iets wat essentieel is wanneer je een beroep hebt dat je uitoefent vanuit je eigen ideeën en gevoel. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: