Nieuw binnen: Lama shoppers! // New: Llama tote bags

Misschien had je ze al voorbij zien komen op instagram: mijn nieuwe lama shoppers! Aangezien het plastic tasjes verbod een blijvertje is (en maar goed ook overigens hoor!) combineer ik met deze shoppers het nuttige met het aangename. Het idee voor deze shoppers was er al lang, maar ik vond het lastig de keuze te maken tussen het laten bedrukken van de welbekende canvas tas of het met de hand maken van mijn eigen shoppers met lama stof. Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »
Valentijns_Cactus_roze_GIF_blog

Het is valentijnsdag! // It's Valentine's day!

Het is valentijnsdag! En hoewel ik het even heel druk heb met het afronden van een groot project, wilde ik de gelegenheid om jullie een mooie dag toe te wensen toch echt niet zomaar voorbij laten gaan. Hopelijk is jullie dag gevuld met liefde, chocolade een romantische date en uiteraard cactussen. Geniet ervan, want het is maar één keer per jaar valentijnsdag!
>> English after the jump!

Read more »

Gastblog voor Team Confetti #25: The wedding planning series: het begin

Misschien weten jullie het al, misschien ook niet. Maar tijdens nieuwjaarsnacht, toen ik officieel 10 jaar verkering had met ‘mijn’ John ‘popte hij the question’. We gaan dus trouwen! De eerste Team Confetti wedding is een feit en in deze serie wil ik jullie eens in de zoveel tijd (niet te vaak, pinky promise!) op de hoogte gaan houden van het wedding planning proces. Klik door voor meer!

Read more »

Familieportretje #2 // Family portrait #2

Ik maakte weer een familieportretje. Niet alleen vind ik dat heel leuk om te doen, het is voor mij als illustrator ook een erg goede oefening om te leren/bij te houden hoe je bepaalde fysieke kenmerken het beste in beeld kunt brengen. Dit portretje was voor mijn zus en haar vriend, die allebei helemaal gek zijn op ‘kleuren voor volwassenen’. Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

Ons verhuiskaartje // Our moving house card

Inmiddels wonen John en ik alweer dik vijf maanden in ons nieuwe huis, maar ik heb jullie nog steeds ons verhuiskaartje niet laten zien! Oeps! We hebben de kaartjes ook nog niet zo lang geleden verstuurd, aangezien het ‘af maken’ (but really, wat is af eigenlijk?) van het huis veel langer duurde dan we dachten en we er eerder eigenlijk niet echt mensen durfden te ontvangen (lees: nog onuitgepakte dozen overal). Inmiddels staan de dozen achter een dichte deur (je dacht toch niet dat we ze al uitgepakt hadden he) en is ons huisje echt een thuis geworden. En dus was het tijd om iedereen te laten weten dat we een nieuw adres hebben. Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

Interview voor Varier Furniture // An interview for Varier Furniture

Jullie kunnen je vast mijn samenwerking met Varier Furniture van vorige maand nog wel herinneren. Dat begon allemaal met een foto die ik op instagram plaatste en de vraag van Taylor (van Varier Furniture) of ze een interview met mij op het Varier blog mocht plaatsen. Vorige week werd dat interview gepubliceerd. Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Photo Diary: November + December 2016

De nieuwe maand is (al even) weer begonnen, maar ik heb jullie helemaal nog niet bijgepraat over het staartje van 2016. Want ondanks dat ik hier op de blog dus niet veel heb gedaan, is er nog best wel het een en ander gebeurd achter de schermen. Ik ben niet super actief geweest met foto’s maken (shame on me), maar ik heb de leukste van november en december 2016 voor je uitgezocht voor een Photo Diary. Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: