Blogplannen voor 2015 // Blog plans for 2015

Zoals jullie weten heb ik vorige week mijn persoonlijke en zakelijke goede voornemens hier gedeeld. Maar terwijl ik bezig was met het maken van die plannen werd ik ook aan het denken gezet over waar ik precies naartoe wil met deze blog. Hoewel bloggen niet werkactiviteit nummer één is voor mij, vind ik het wel super leuk om inspiratie en ‘achter de schermen materiaal’ te delen en een kijkje te geven in ‘het leven van een illustrator’. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Lieve 2015, // Dear 2015,

Lieve 2015,
Ik weet dat je me nog niet zo goed kent en ik ken jou eigenlijk ook helemaal niet. Maar ik wil je even laten weten dat ik hoge verwachtingen van je heb, aangezien 2014 zo goed voor me is geweest. Ik heb grootse plannen voor ons de komende maanden. Ik noem deze plannen ‘goede voornemens’. Ik zal je uitleggen wat ik precies van je wil (klik door voor meer).
>> English after the jump

Read more »

Vormgeving voor Kindergarten NYE 2014 // Artwork for Kindergarten NYE 2014

Ik vind het super leuk dat ik vandaag met jullie kan delen dat ik (net als vorig jaar) de gelukkige was die het artwork voor het nieuwjaarsfeest van Stichting Kindergarten mocht ontwerpen! De promotie ‘set’ bestaat uit een flyer, poster, facebook banner en ‘echte’ banner die aan het balkon van de club zelf hangt ter promotie van het feest. Het was zo’n leuk project om te doen! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Het beste van 2014, deel 2 // Best of 2014, part two

Afgelopen week deelde ik mijn favorieten van de eerste helft van 2014 met jullie. En vandaag is het tijd voor de ‘best of’ van de tweede helft van dit jaar, dus geniet van deze verzameling van leuke dingen van juli tot en met december! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Fijne kerst! // Merry Christmas!

Hallo daar! Ik wil jullie even allemaal een hele fijne kerst wensen. Hopelijk heb jullie de tijd van je leven! Ik zal mijn dagen voornamelijk doorbrengen met bijpraten met familie, lekker eten en gewoon genieten van alles en iedereen om me heen. Je vindt me bij de glühwein en onder de ‘mistletoe’. Want niks is beter dan een kerstkus. Ik hoop dat jullie allemaal gezond en gelukkig zijn. Geniet van de feestdagen, ik weet zeker dat mij dat wel gaat lukken!
>> English after the jump

Read more »

Het beste van 2014, deel 1 // Best of 2014, part one

Ja, ja!  Een van de leukste dingen van het einde van het jaar (als je het mij vraagt) is wel het terugblikken. Je ziet de jaaroverzichten overal en ik vind ze allemaal even leuk. Want ook ik vind het tof (en leerzaam) om terug te kijken op wat zich op deze blog en dus in mijn leven allemaal heeft afgespeeld afgelopen jaar. Vandaag neem ik jullie mee terug naar mijn favoriete blogartikelen en projecten van januari tot juni. Ben je klaar om te tijdreizen? Houd je vast, hier gaan we! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Hoe staat het met mijn goede voornemens? // What happened to my new year’s resolutions?

De illustratie hierboven is eigenlijk een oudje, maar ik vond hem wel passen bij dit artikel, omdat ik vandaag namelijk eens ga evalueren hoe ‘happy’ dit jaar eigenlijk was.
Want dit jaar maakte ik ze voor het eerst: goede voornemens. Eigenlijk doe ik daar niet aan omdat ik na het maken van de voornemens nooit meer de moeite neem om aan het einde van het jaar (of halverwege) te kijken wat er nou eigenlijk van terecht gekomen is. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Kerstproject (+Giveaway!) // Project Christmas (+Giveaway!)

Sommigen van jullie hebben hem misschien al gespot op instagram of andere sociale media: Afgelopen week verstuurde ik wat ‘snail mail’ naar mijn awesome zakenrelaties (stom woord vind ik dat, want zo voelen die prachtige mensen niet), vrienden en familie. Want deze tijd van het jaar is er om ‘terug te geven’. Ik wilde heel graag mijn dankbaarheid uitspreken. Dankbaarheid voor de groei die ik heb mogen doormaken en voor de steun waardoor ik van alle kanten ben omringd. Dus ik bedacht een klein pakketje voor ieder speciaal persoon in mijn leven; mijn ‘connecties’ (nog al zo’n woord). Dit pakketje bevatte een kerstkaart, persoonlijk briefje en een kleine ‘Maanavonturier’. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: