5 things I’m doing right now

Het laatste ‘5 things I’m doing right now’ artikel schreef ik alweer meer dan een maand geleden, daarom is het vandaag weer hoog tijd voor een kijkje achter de schermen. Dit is waar ik momenteel allemaal mee bezig ben. Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

Swan Market & Seinfestijn

Vandaag kan ik melden dat ik de eerste twee ‘designers’ markten van het seizoen heb geboekt (en ik weet vrij zeker dat er nog wel meer zullen volgen). Ik zal een kraampje hebben op de Swan Market in mijn hometown Tilburg op zondag 1 maart (de eerste Swan Market ooit in Tilburg, ik ben erg benieuwd!) en ik ben ook op Seinfestijn in Haarlem van de partij op zondag 19 april. Het lijkt me super leuk om jullie op één of beide locaties te treffen dus als je tijd hebt; kom gezellig winkelen. Tot dan!
>> English after the jump

Read more »

Gastblog voor Team Confetti #2: En nu jij! // Guest-post for Team Confetti #2: Now it’s up to you!

Allereerst wil ik jullie even bedanken voor jullie super leuke reacties op mijn eerste gastblog van vorige maand. Wat heb ik genoten van de complimenten en wat was het leuk om jullie vragen te beantwoorden. Olga heeft het al eerder tegen me gezegd: dat de lezers van Team Confetti de beste zijn. Ik kan bij deze zeggen dat daar geen woord over gelogen is. Bedankt! Klik door voor meer!
>> English after the jump

Read more »

Fijne valentijnsdag! // Happy Valentine’s Day!

Hoi allemaal! Ik wil jullie even een hele fijne Valentijnsdag wensen! Ik hoop dat jullie de dag doorbrengen met de mensen van wie je het meeste houdt en dat je alle mooie momenten die jullie samen meemaken zult koesteren. Geniet ervan!
>> English after the jump

Read more »

Biz Babble: 5 manieren om gemotiveerd te blijven // Biz Babble: 5 ways to stay motivated

In eerdere edities van Biz Babble vertelde ik over hoe je geïnspireerd kunt worden en wat je kunt doen als je teveel ideeën hebt en te weinig tijd. Hoewel een hoofd dat overloopt van ideeën best wel prettig is als je een creatief beroep hebt, is ondernemer zijn niet altijd zo leuk als het lijkt. Want als ik heel eerlijk ben kan het ook best wel moeilijk zijn. Je kunt je behoorlijk rot voelen wanneer je een ‘ontvolger’ hebt op je social media kanalen, wanneer je een negatieve comment krijgt op je blog of wanneer je hoopt op een leuke nieuwe opdracht maar je mailbox en telefoon angstvallig stil blijven.
Wanneer zulke dingen gebeuren dan kan het moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven voor wat je doet. De gedachte ‘voor wie doe ik dit eigenlijk’ is er eentje die regelmatig door mijn hoofd spookt. En hoewel dat niet bepaald een hele positieve gedachte is heb ik manieren gevonden om met dat gevoel om te gaan. En die wil ik vandaag graag met jullie delen. Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Nieuw binnen // New in: Photobooth postcard!

TGIF jongens! Ik breng jullie nog even wat leuk nieuws voordat we allemaal het weekend in duiken. Want eerder deze week kwamen mijn allernieuwste Photobooth kaarten binnen. Ik loop al sinds september rond met het idee voor deze kaart, maar ik had nog niet eerder te tijd om hem te realiseren. Tot nu!
Wat details over de kaart: hij is 9,9 cm breed en 21 cm hoog. Hij is gedrukt op 300 grams natuurkarton zonder afwerking. Daardoor voelt hij wat ruw aan. En nu het allerbeste aan deze kaart: hij heeft details van goudfolie, wat hem extra feestelijk maakt! De kaart zal binnenkort te koop zijn bij de meeste van mijn verkooppunten, maar hij is nu al verkrijgbaar in mijn Etsy shop! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Photo Diary: January 2015

Jongens jongens, wat vloog deze eerste maand van 2015 voorbij! Maar hij was tegelijkertijd zó leuk. Heb je alle ‘live action’ gemist? Volg me dan op instagram en blijf altijd up to date. Klik door voor meer!
>> English after the jump!

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: