kerstkaarten met liekeland!

franje design en Liekeland hebben hun krachten gebundeld en een setje van 3 superleuke kerstkaarten ontworpen!
Leuk voor je moeder, liefje, oma, cavia of voor jezelf!
De kaarten kosten per setje van 3 stuks €5,-. Ze zijn gedrukt op 300 grams mat gelamineerd karton en zijn 135 x 135 mm groot.
Bestellen kan via beide webshops. De kaarten zijn ook te koop op Belle Bazaar op 12 november in Tilburg en bij Feito Com Amor in Breda.

franje design op belle bazaar

Op zaterdag 12 november wordt in Theater De NWE Vorst in Tilburg de eerste editie van ‘Belle Bazaar’ georganiseerd. franje design is samen met een heleboel andere leuke labels van de partij!

te winnen via fotografille.nl!

De allerleukste weblog over fotografie en alle aanverwante zaken organiseert haar tweede fotowedstrijd met het thema ‘contrast’. franje design mag met trots een eerste en tweede prijs beschikbaar stellen; namelijk een beursje (naar keuze!) en een setje ansichtkaarten!
Dus; heb je altijd al zo’n beursje willen hebben maar zit je een beetje krap bij kas? Doe gewoon lekker mee met die wedstrijd en wie weet sleep jij er voor nop eentje binnen!
Kijk op www.fotografille.nl voor alle info.

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: