Nieuw binnen: Kaartenserie ‘verzameling’ // New postcards!

HelloBaby_1Hoewel het de laatste tijd wat rustig is hier op de blog kan ik jullie ervan verzekeren dat ik absoluut niet stil heb gezeten. Natuurlijk moest ik even bijkomen van de Babyspel drukte (afgelopen weekend zag ik het boek voor het eerst in de boekhandel liggen, dat was echt een bizar moment!), maar ik ben vooral bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe producten. De komende weken heb ik behoorlijk wat nieuws met jullie te delen en vandaag begin ik met een serie van drie (!) nieuwe kaarten die ik aan mijn assortiment heb toegevoegd.
Al even kreeg ik van bekenden en onbekenden de vraag of ik niet wat meer kaarten voor verschillende gelegenheden kon ontwerpen. Toevallig liep ik zelf ook al een tijdje met dat idee rond en zo geschiedde dat ik het thema ‘verzameling’ (dat je ook terugzag in mijn kerstkaart van vorig jaar) eens op wat andere gelegenheden heb losgelaten: verjaardag, beterschap en de geboorte van een baby.

Although it’s been a little quiet here on the blog lately, that doesn’t mean I’ve not been busy. Because I’ve been working hard on designing some new products these past few weeks and I will be sharing them with you in the next few weeks. Today it’s time to show you the three (!) new postcards I added to the ‘product-family’.

Verjaardag
Deze ansichtkaart bevat alle ingrediënten voor een super verjaardag: Wat feestbeesten, een donut, cadeautjes, een piñata en natuurlijk een verjaardagsgast die alle taart heeft opgegeten (hint: zoek de slang).

Happy Birthday
This postcard represents everything that a great birthday should contain: Some party-animals, a donut, presents, a piñata and of course a party-guest who ate all the cake (hint: find the snake).

HappyBirthday_1

HappyBirthday_2

HappyBirthday_3

HappyBirthday_4

HappyBirthday_5

 

Geboorte
Hallo kleine baby! Deze ansichtkaart is gemaakt om elk klein nieuw mensje een warm welkom te geven. Met Meneer Ooievaar, Baby Konijn en Ballerina kan dat niet misgaan.

Hello Little Baby
Hello little baby! This postcard is made to give every sweet little human a warm welcome to the world. Mr. Stork, Baby Bunny and the Ballerina will make sure of that.

HelloBaby_1

HelloBaby_2

HelloBaby_3

HelloBaby_4

HelloBaby_5

 

Beterschap
Voel je je niet zo lekker? Dr. Alpaca en zijn vrienden brengen daar razendsnel verandering in! Met hun glitterpillen, vers citroensap en vintage ambulance helpen ze je er in ‘no-time’ weer bovenop.

Get Well Soon
Feeling a bit under the weather? Don’t worry, Dr. Alpaca and his friends have got you covered! With their glitter pills, fresh lemon juice and vintage amublance, they’ll have you up and running again in no-time.

GetWellSoon_1

GetWellSoon_2

GetWellSoon_3

GetWellSoon_4

GetWellSoon_5

 

Deze drie kaarten zijn allemaal A6 formaat, gedrukt op sulfaatkarton en afgewerkt met matlaminaat. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in mijn Etsy shop.
Wat vinden jullie ervan?

All these postcards measure 10,5 cm by 14,8 cm (4,1 inch by 5,8 inch) and are printed on a heavy cardboard with a matte finish. They are available in my Etsy shop.
What do you think?

Babyspel is hier! // ‘Babyspel’ is here!

Babyspel_1
Ik had een jaar geleden niet durven dromen dat ik dit ooit zou zeggen, maar vanaf deze week ligt het allereerste door mij geïllustreerde en vormgegeven boek voor Uitgeverij Snor in de winkels. Als je me volgt op social media dan heb je er waarschijnlijk al het een en ander over voorbij zien komen, maar vandaag presenteer ik hier met gepaste trots ‘Babyspel’ aan jullie!

This week is the official release of the very first book I designed and illustrated: ‘Babyspel’ (Baby’s play). Today I’m showing you more of what it looks like!

Babyspel_2

Babyspel_3

Babyspel_4

 

Babyspel is een concept van Danielle de Tombe – van Laar (eveneens de auteur van het boek). Zij heeft maarliefst 59 ‘analoge’ spellen bedacht die je met je baby van 0 tot 2 jaar kunt spelen. Voor het ene spel moet je flink aan het knutselen, voor het andere hoef je alleen je keukenla open te trekken. Maar alle spellen hebben één ding gemeen; ze zorgen voor een flinke hoeveelheid ‘quality time‘ met je/een baby, weg van iPads en andere schermen.

The book is a concept by Danielle de Tombe – van Laar who is also the author of ‘Babyspel’. She designed no less than 59 games to play with babies from 0 to two years of age. For some you’ll have to do some crafting, for others you’ll just have to grab stuff from your kitchen drawer. The book is very diverse, but it’s all about one thing: spending some quality time with your/a baby. Away from iPads and other screens.

Babyspel_GIF_DEF_4

 

Ik had dus de eer dit 136 pagina’s tellende boek te mogen illustreren en vormgeven. De hoofdrollen in het boek zijn weggelegd voor Papa T-Rex, Mama Alpaca en Baby. Deze happy family demonstreert de spellen in het boek. Samen met Studio 100% zette ik een vormgevingsconcept op dat door het hele boek is doorgevoerd. Het is een uitbundig en vrolijk boek geworden en de eerste reacties (ik verkocht het afgelopen zondag al op de Swan Market in Tilburg) waren heel erg leuk!

I had the honor of creating the illustrations and graphic design of this book. The main characters are Daddy T-Rex, Mommy Alpaca and Baby. They will be demonstrating how to play the games throughout the book.

Babyspel_Spread_1
Babyspel_Spread_2

Babyspel_Spread_3

Babyspel_Spread_3B

Babyspel_Spread_4

Babyspel_Spread_5

Babyspel_5

Babyspel_6

Babyspel_7

Babyspel_8

 

Buiten het feit dat het boek vanaf deze week verkrijgbaar is in verschillende winkels (ik weet niet precies welke, maar denk aan de betere boek- en babywinkels en conceptstores) is Babyspel natuurlijk ook te koop via mijn eigen kanalen! Ik ben nog even met Etsy in overleg of ik het boek in mijn Etsy shop mag verkopen (hoewel het wel ‘mijn boek’ is, is het niet mijn uitgave, dus er wordt gecontroleerd of dat niet in strijd is met de Etsy richtlijnen), maar tot die tijd kun je het boek gewoon via dit blogartikel bij me bestellen. Woohoo!
Hoe dat werkt? Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in met je naam- en adresgegevens. Wil je graag dat ik het boek signeer of dat ik er iets leuks in schrijf voor jou (of voor iemand anders als je het cadeau doet), vul dat dan in het onderste veldje in. En laat me dan ook meteen even weten wat je er precies in wil hebben. Wil je een ongesigneerd exemplaar, laat dat veld dan gewoon leeg. Wanneer ik bericht krijg dat het het boek wilt bestellen (Babyspel kost €14,99 per exemplaar, exclusief verzendkosten), dan stuur ik je (binnen twee werkdagen) een factuur die je door middel van een normale overboeking kunt betalen. Zodra het bedrag binnen is doe ik je exemplaar op de post. Zo simpel is het!

[contact-form-7 id=”6062″ title=”Contact form boek”]

Dit is dus Babyspel. Wanneer ik het in zijn fysieke vorm zie moet ik mezelf nog steeds even knijpen. Maandenlang is het een digitaal bestand op een computerscherm geweest en nu is het een echt boek. Het blijft bizar. Ik wil Uitgeverij Snor heel erg bedanken voor het vertrouwen in mij als illustrator. Zonder hen had ik deze kans niet gehad. Ik ben super trots op deze mijlpaal in mijn loopbaan. Wat vinden jullie ervan?

The book is entirely in Dutch and it will be available in (book)stores as of this week. What do you guys think?

Swan Market zondag 20 maart

Marktkraam
Aanstaande zondag sta ik met al mijn producten op de Swan Market in de Spoorzone in Tilburg. Dus heb je zin om een middag te shoppen bij alleen maar leuke kleine ondernemers? Kom dan tussen 11.00 uur en 17.00 uur gezellig langs in mijn hometown!

Ben jij weleens op een Swan Market of andere designmarkt geweest? En wat vond je ervan? Laat het me weten in de comments!

Met mijn lief in de krant

BD_Artikel_3_BLOG
Vorige week beleefden John en ik onze ‘one day of fame‘ toen we samen met een flink artikel in het Brabants Dagblad stonden. Het artikel gaat over de (en in dit geval dus onze) struggles van ZZP’ers op de woningmarkt.
Mensen die mij en deze blog al langer volgen weten dat John en ik al geruime tijd op zoek zijn naar een andere woning. We zijn inmiddels 9 jaar samen en we zouden graag bij elkaar wonen. Maar woonruimte vinden (die groot genoeg is om ook twee kleine bedrijfjes in te huisvesten) als je allebei ZZP’er bent is lastig. We verdienen teveel voor de sociale huursector, te weinig voor de particuliere en banken durven ons vanwege ons onzekere inkomen geen hypotheek te verstrekken.

BD_Artikel_2_BLOG

 

Veel mensen die het artikel hebben gelezen hebben mij gevraagd hoe het Brabants Dagblad bij mij en John terecht is gekomen. Dat is als volgt gegaan: Een tijd geleden plaatste het BD een oproep op twitter waarin ze op zoek waren naar woningzoekenden in Tilburg. Ik reageerde hierop met een ‘hier twee ZZP’ers die precies tussen de wal en het schip raken’. Het BD bedankte me voor mijn enthousiasme, maar was op zoek naar succesverhalen aangezien de woningmarkt weer aantrok. Aangezien het onze niet echt een succesverhaal te noemen is, was dat dan dat. Tot ik een paar dagen later door het BD werd benaderd met het nieuws dat de redactie onze situatie wel interessant vond en er graag een apart artikel aan wilde besteden. En zo zat Jasper (de journalist en auteur van het artikel) niet veel later in mijn mini-huis om over onze situatie te praten.

BD_Artikel_1_BLOG

BD_Artikel_4_BLOG

Vorige week woensdag werd het artikel (dat de geïnteresseerden onder jullie overigens hier kunnen teruglezen) gepubliceerd en vanaf ‘s ochtends vroeg stond mijn telefoon niet meer stil. Berichtjes, mailtjes en telefoontjes van mensen die het artikel hadden gelezen en ons wilden helpen of zichzelf herkenden in de situatie stroomden binnen. En ondanks dat we dat niet hadden verwacht, was dat wel heel fijn. Want dit betekent dat we er niet alleen voor staan. Er zijn meer (en geloof me: veel meer) mensen die in hetzelfde schuitje zitten als wij. Meer dan ooit waren we blij dat we aan dit artikel hebben meegewerkt en ik durf heel voorzichtig te zeggen dat het misschien nog wel een staartje krijgt.

Ben jij ZZP’er? Wat zijn jouw ervaringen daarmee op de woningmarkt? Of heb je het artikel gelezen en wil je er iets anders over kwijt? Laat het me weten in de comments!

Gastblog voor Team Confetti #14: DIY geïllustreerde paaseieren (+ printable)

Gastblog3_DIY Paaseieren_1
Als klein meisje was ik he-le-maal gek op paaseieren zoeken en vooral beschilderen. We hadden er vroeger van die speciale houdertjes met ingebouwde waterverf voor en vlak voor pasen gingen mijn grote zus en ik all-out.
Ik moet toegeven dat ik me de laatste keer dat ik paaseieren heb gezocht of beschilderd eigenlijk niet meer kan herinneren. Maar toen ik op pinterest deze DIY tegenkwam (die je leert hoe je geprinte foto’s kunt overbrengen op een doodnormaal ei) begon mijn paashart sneller te kloppen. Dat moest ik ook proberen. Maar dan anders. En dat resulteerde in de DIY die ik vandaag met jullie wil delen: Geïllustreerde paaseieren maken.
Ready? Here we go!

Je hebt nodig:
– Witte eieren
– Een inkjet printer
De printable
– Tissues (ja, gewoon die uit een doos)
– Mod Podge (verkrijgbaar bij de betere hobbywinkel)
– Schaar
– Temporary tape of masking tape
– Een schuimkwast
– Acrylverf of acrylstiften (optioneel)
– ‘Gewone’ kwasten (optioneel)

Gastblog3_DIY Paaseieren_2

 

Zo doe je het:
Kook de eieren hard en laat ze helemaal afkoelen. Download vervolgens de printable hier.
Dat was het makkelijke deel. Dan gaan we nu over op the tricky part. Neem een tissue uit de doos en bekijk hem goed. Waarschijnlijk bestaat hij uit verschillende laagjes. Haal deze laagjes uit elkaar en zorg dat je één enkel laagje overhoudt. Plak dat ene laagje tissue met temporary tape of masking tape zo strak mogelijk in het midden van een vel normaal printerpapier.

Belangrijk: Plak de tape helemaal rondom de tissue! Zorg dat er geen randjes of hoekjes zijn die niet zijn vastgeplakt op het papier, anders loop je het risico dat de printer de tissue kapottrekt en dat wil je niet!

Gastblog3_DIY Paaseieren_3

Gastblog3_DIY Paaseieren_4

 

Voer het papier met de tissue erop geplakt bij voorkeur in via de handinvoer van je printer (als je niet weet of je printer die heeft of waar die zit, kijk dan even in de gebruiksaanwijzing) en print de printable op de tissue. De kans is groot dat er op bepaalde plaatsen wat kleine inktvlekjes of vegen ontstaan zoals je hieronder ziet bij beide kuikens. Dat is niet erg en dat komt omdat de tissue nooit helemaal vlak ligt. Ik heb de printable zelf een paar keer uitgeprint tot ik alle illustraties uiteindelijk één keer ‘vlekvrij’ uit de printer heb gekregen. Laat de print even een paar minuten drogen voor je (voorzichtig!) de tissue losmaakt van het papier. Het kan zijn dat de tissue scheurt terwijl je dit doet, maar zolang je de illustraties niet scheurt is dat geen probleem.

Gastblog3_DIY Paaseieren_5

Nu kun je de illustraties gaan uitknippen. Dat hoeft niet heel precies, maar probeer een zo klein mogelijk witrandje aan de zijkanten over te houden.

Gastblog3_DIY Paaseieren_6

Pak je eieren er gezellig bij, want het leukste deel van deze DIY kan beginnen. Smeer je ei op de plaats waar je een illustratie wilt hebben in met een laagje Mod Podge (dit is een lijm en vernis in één die transparant opdroogt). Je kunt dit het beste met een schuimkwast doen, omdat de harde haren van een normale kwast in een later stadium snel de tere tissue kapotmaken. Geen schuimkwast in huis? De zachte kant van een schuursponsje doet ook prima dienst als schuimkwast-zonder-stokje.

Gastblog3_DIY Paaseieren_7

Pak nu de illustratie die je wilt gebruiken en leg hem voorzichtig op de plaats waar je de Mod Podge hebt gesmeerd. Je kunt hem nog best een beetje verschuiven, maar doe dat met beleid zodat de tissue niet scheurt. Druk hem dan zachtjes aan met je vingers en probeer eventuele rimpels zo goed mogelijk weg te werken.

Gastblog3_DIY Paaseieren_8

Gastblog3_DIY Paaseieren_9

 

Tevreden met het resultaat? Mooi! Smeer dan nu nog een laagje Mod Podge over de tissue-illustratie heen. Of smeer het hele ei in als je een gelijke hoeveelheid vernis op je ei wilt hebben. Vooral als je kiest voor Mod Podge met glans (ik heb de matte versie gebruikt) zal je goed het verschil zien tussen waar je het hebt aangebracht en waar niet. Je kunt het beste vanuit de binnenkant van de illustratie naar buiten werken, zodat je niet tegen de randjes van de illustratie in strijkt. Je illustratie lijkt nu bedolven onder een laag witte meuk, maar geloof me; het komt goed, want Mod Podge droogt zoals gezegd transparant op.

Gastblog3_DIY Paaseieren_10

 

Klaar? Zet je ei dan weg om te drogen. Tip: Rolletjes masking-tape zijn perfecte ei-houders! Hier kun je je ei in laten drogen terwijl je verder gaat met de andere eieren. Ik heb er zelf (zoals je op de foto’s al hebt kunnen zien) 6 kunnen decoreren met de hoeveelheid illustraties op de printable.
Ga dus zo door tot je illustraties op zijn, je eieren allemaal versierd of simpelweg tot je geen zin meer hebt.

Gastblog3_DIY Paaseieren_11

 

Zijn al je eieren helemaal droog? Dan kun je als finishing touch met acrylverf of acrylstiften de eieren nog wat extra schwung geven. Ik maakte met de achterkant van een satéprikker stipjes, maar je kunt natuurlijk allerlei leuks bedenken. Laat de creatieve paashaas in jezelf los en maak er wat leuks van!

Gastblog3_DIY Paaseieren_12

Gastblog3_DIY Paaseieren_13

Gastblog3_DIY Paaseieren_14

 

Heb je de DIY geprobeerd? Dan vind ik het HEEL leuk als je dat met me deelt. Tag me op instagram (@verabertens) als je je versierde eieren klaar hebt.
Alvast heel veel plezier en vrolijk pasen!
Let op! Gebruik voor deze DIY GEEN (!!) laserprinter! Daarnaast is het invoeren van tissues in je printer op eigen risico.

Boek update! // Book update!

Cover_BabyspelWoohoo! Vandaag is het tijd voor een boek-update. Ik heb de afgelopen maanden al het een en ander aan sneak-peeks gedeeld, maar omdat dat zo verspreid is geweest zet ik ze vandaag allemaal voor jullie op een rijtje. En je ziet het goed: dit hierboven is de officiële cover van het boek waar ik maandenlang zo hard aan heb gewerkt: Babyspel!
Vanaf oktober vorig jaar ben ik eigenlijk tot en met afgelopen januari full-time bezig geweest met het illustreren en vormgeven van het boek Babyspel. Het boek gaat over spelletjes doen met je baby van 0 tot 2 jaar. In het boek vind je mijn werk op verschillende manieren terug: zowel ‘plat’ als gefotografeerd in 3D. Hieronder een paar ‘work-in-progress’ beelden die ik de afgelopen tijd met jullie heb gedeeld:

Woohoo! Today it’s time for an update on the book I’ve been working on thes epast months. Although it’ll be completely in Dutch, I still wanted to share some images of the process and the final version of the cover as pictured above.
From October last year until January this year I’ve been working on this book fulltime. And above is what the cover will look like. The book is called ‘Babyspel’ (Baby’s play) and is about playing games with your baby (age 0-2 years). Below are some work-in-progress images I’ve shared throuhout the past months:

BabyspelPreview_1

BabyspelPreview_2

BabyspelPreview_3

BabyspelPreview_4

BabyspelPreview_5

BabyspelPreview_6

 

De oplettende kijker heeft misschien al we gezien dat het boek gebaseerd is op een gezin bestaande uit een T-Rex papa, Alpaca mama en ‘kruising-van-die-twee’ baby. Samen spelen zij de spelletjes die Danielle (de auteur) bedacht en uitgewerkt heeft.
Begin februari werd Babyspel al gepresenteerd op ShowUp. Op onderstaande foto (gemaakt door Uitgeverij Snor) zie je hoe het boek (met de nog niet definitieve cover) stond te shinen in Amsterdam. (voor de slechtzienden onder ons: kijk bij de gele pijlen)

As you may have noticed, the book is about a little family that consists of a T-Rex dad, an Alpaca mum and a ‘bit-of-both’ baby. Together they’re playing the games that author Danielle designed.
Early february, ‘Babyspel’ was presented at tradeshow ShowUp in Amsterdam (with an older version of the cover). (Photo by Snor Publishers)

BabyspelPreview_7

Het boek zal eind maart in de winkels liggen. Ik hoop snel meer met jullie te kunnen delen, maar ik kan al wel verklappen dat Babyspel straks ook via mijn kanalen te koop zal zijn.
Wat vinden jullie er tot nu toe van? Laat het me weten in de comments!

The book will be in stores at the end of March. But I can already tell you that I will be selling them too.
What do you think? Please let me know in the comments!

Photo Diary XL

PD_feb2016_overview
De laatste Photo Diary die hier verscheen is van september. Holy moly! Hoog tijd voor een nieuwe (en dus extra grote) update van waar ik allemaal mee bezig ben geweest. Ik beloof je dat ik geen extreem oude koeien uit de sloot zal halen, maar ik vind het toch leuk om iedereen die me niet op Instagram volgt weer een beetje op de hoogte te brengen. Maak je borst dus maar nat voor extra veel achter de schermen beelden. Komen ze:

The last Photo Diary dates back to September. Holy moly! So it’s high time for a little (or in this case big) update of what I’ve been up to these past months. Get ready for an Extra Large Photo Diary:

De lieve Anouck en Jeanine organiseerden een super leuke blogmeeting in Tilburg in het najaar van 2015. Het was super gezellig en alles was zó mooi aangekleed.
The great Anouck and Jeanine hosted a blogmeeting in my hometown and everything was so pretty!

PD_feb2016_0

 

Ik bracht samen met de lieve Renie een paar dagen door in Kopenhagen. Wat een prachtige stad!
I spent a few days in Copenhagen with the lovely Renie. Boy do I love that city.

PD_feb2016_1

PD_feb2016_2

PD_feb2016_3

PD_feb2016_4

 

Ik gaf in het kader van de Fiep Westendorp tentoonstelling in het Limburgs Museum een workshop ‘Krullevaren maken’. Je kunt deze super leuke expositie nog tot en met 3 april gaan bewonderen in Venlo. Hij is écht de moeite waard!
I gave a workshop ‘fantasy bird-making’ in a museum in the south of The Netherlands.

PD_feb2016_5

 

Ik maakte voor kleine Fenne en geboortekaartje en een kaartje voor aan de kraam-bedankjes.
I made this birth announcement and cards for the babyshower treats for the lovely little Fenne.

PD_feb2016_6

PD_feb2016_6b

 

Ik bracht een bezoekje aan Artis en was uiteraard niet weg te slaan bij de lama’s.
I spent a day at the zoo and just couldn’t get enough of the llamas.

PD_feb2016_7b

PD_feb2016_7

 

Ondanks de drukte voor het boek (waarover later deze week meer) maakte ik toch nog even tijd om een kerstkaart te maken. Dit is het resultaat.
Although I’ve been very busy working on ‘the book’, I still made time to make a Christmas card.

PD_feb2016_8

 

Ook bestelde ik deze kleine stickers om gratis bij webshop bestellingen te doen. Als je er eentje wilt hebben dan weet je dus wat je te doen staat.
I also designed these little stickers as webshop-order freebies.

PD_feb2016_9

 

Ook nieuw in het assortiment: deze Crazy Cactus Club emblemen. Ik heb onder andere mezelf en mijn favoriete achterneefje blij gemaakt met een kledingstuk met een van deze bad boys erop.
Another newbie in the collection: This Crazy Cactus Club patch. I used some of them on garments for myself, my boyfriend and my favourite little nephew.

PD_feb2016_10

PD_feb2016_11

 

Ik bezocht lichtfestival Glow in Eindhoven en het was weer prachtig.
We visited the ‘Glow’ lights festival and it was great.

PD_feb2016_11a

 

Samen met John woonden we opnames van Tussen Kunst & Kitsch bij in het Textielmuseum in Tilburg. Het was echt heel leuk om eens van dichtbij te zien hoe zo’n opnamedag in zijn werk gaat. Wij gingen met name vanwege een Russisch theeserviesje dat ik een paar jaar geleden op een rommelmarkt heb gekocht. Helaas wisten de experts niet goed wat ze ermee aan moesten. Ondanks dat we blijkbaar geen klein fortuin in ons huis hebben staan hebben we het erg naar ons zin gehad.

PD_feb2016_11b

 

Deze te toffe lama voor in de kerstboom vond ik bij Sissy Boy.
I found this awesome little llama for my christmas tree.

PD_feb2016_12

 

We brachten een zaterdag door in Eindhoven. Dit ijsje hing de weg te wijzen naar meer ijsjes op Strijp S.
We found an icecream giving directions.

PD_feb2016_13

 

Het was topdrukte zo vlak voor kerst in de Etsy shop. Ik pak de bestellingen rond die tijd van het jaar graag extra mooi in.
Around the holidays, it was extra busy in my Etsy shop. I like wrapping my orders extra festively around this time of year.

PD_feb2016_14

 

Deze briljante kaart kreeg ik van John. Lama’s, pop-up én glitters. Wat wil een mens nog meer?
My boyfriend gave me this awesome Christmas card. Alpacas, pop-ups and glitter. What more does a girl want?

PD_feb2016_15

 

Op het Snor Festival lieten John en ik een portretje tekenen door Marijke Buurlage. Dit is het resultaat.
We had our portrait drawn by the lovely Marijke Buurlage. We are in love with the result!

PD_feb2016_16

 

Ik stond in tijdschrift Flair met mijn Instagram account.
My Instagram account was featured in Flair Magazine.

PD_feb2016_17

 

Samen met mijn paps en John bezocht ik het Rijksmuseum in Amsterdam, waar ik deze prachtige mozaïekvloer fotografeerde.
I visited the ‘Rijksmuseum’ and found this beautiful tiled floor there.

PD_feb2016_18

 

Voor Team Confetti maakte ik deze hippe ‘Memory Jar‘.
For Team Confetti I made this ‘Memory Jar’.

PD_feb2016_19

 

Soms heb je extreem geluk en doe je bij de kringloop een ultieme vondst. Deze tiffany-achtige waxinelichthouder in de vorm van een potlood was er absoluut eentje.
Thrift-find of the year: a tiffany-esque pencil-shaped candle holder.

PD_feb2016_20

 

Dit super leuke Atelier Stella vaasje kreeg ik met kerst van John. Zonder iets erin is hij al te cool, maar deze tulpen maken hem helemaal af.
This wonderful Atelier Stella vase was a Christmas present. She looks so cute with tulips for hair.

PD_feb2016_21

 

Ja, het is echt waar: ik ging nóg een keer naar Kopenhagen. Deze keer ging ik met John en onze moeders en ik nam deze keer ook weer eens een lama op een stokje mee. Voor wie de Kopenhagen lama-invasie op Instagram gemist heeft; hier zijn de leukste foto’s:
Yes, it’s true. I visited Copenhagen AGAIN. This time I went there with John and our mothers. And I took a paper llama with me. She had a blast too:

PD_feb2016_22

PD_feb2016_23

PD_feb2016_24

 

We bezochten in Kopenhagen ook het geweldige ‘American Pie’, waar ze heerlijke taart hebben (duh) en waar het hele interieur versierd was met tacky valentijns-plaatjes.

PD_feb2016_25

 

Een sneak-peek van een tweede embleem dat binnenkort in de verkoop gaat. Iets met duifjes en feest. Need I say more?
A sneak-peek of another embroidered patch that will hit the shop soon. Something with pigeons and parties. Need I say more?

PD_feb2016_26

 

Ik won een Sofacompany bank genaamd ‘Vera’. Deze leuke roze bankpoes (of couchpotato) kocht ik in Kopenhagen bij Tiger.
I won a sofa and bought this lovely pink couch potato in Copenhagen.

PD_feb2016_27

 

En hoewel ik John een aantal jaren geleden maar een aansteller vond toen hij bijna 30 werd en dit boek ging lezen wordt me nu pijnlijk duidelijk waar hij ‘last van had’. Ik worstel de laatste tijd ook veel met de vraag waar mijn leven nou eigenlijk heen gaat en hoe het verder moet. Ik ben begonnen aan ‘het dertigers dilemma’ en het is in ieder geval goed om te weten dat ik niet de enige ben die met soortgelijke vragen rondloopt.

PD_feb2016_27b

 

En last but not least: ik ben weer met een leuk nieuw project bezig, waar dit een kleine tipje van de sluier van is. Dokter Paca komt je onderzoeken als je je niet lekker voelt. En hij heeft het erg druk met de heersende griepepidemie.
And last but not least: a little sneak peek of a new project I’m working on. If you’re feeling a little under the weather, Dr. Paca is there to fix it!

PD_feb2016_28

Zo. Dat waren 5 maanden in vogelvlucht. Wat vond je ervan? Laat het me weten in de comments.

Well, that were five months in a flash. What do you think?

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: