Spiksplinternieuwe Webshop!

WebshopComputerAchter de schermen ben ik er al een hele tijd mee bezig, maar op deze mooie vrijdag mag ik jullie er dan eindelijk deelgenoot van maken: Ik heb een spiksplinternieuwe webshop! En boy oh boy, ik ben er trots op hoor. Ik kreeg de afgelopen tijd vaak te horen van mensen dat ze Etsy maar ‘moeilijk’ vinden. Er zijn beperkte betaalopties, je moet er een vrij uitgebreide account aanmaken om iets te kunnen kopen en als je er iets specifieks zoekt dan krijg je het maar moeilijk gevonden. En daarbij is Etsy GROOT. Ondanks dat ik zelf nog altijd enorm fan van dit platform ben, begrijp ik die ‘kritiek’ erg goed. Dat was voor mij reden om mijn producten ook op een andere manier aan te bieden.

Daarom besloot ik via MijnWebWinkel een totaal nieuwe winkel te openen waar alles dus superrrr makkelijk te bestellen is. Ik heb voor nu nog even de gratis versie (dus please excuse de reclame voor MijnWebWinkel die nu nog in mijn shop te vinden is) en als alles stormloopt upgrade ik naar de abonnement versie.

Nu zijn jullie natuurlijk kei benieuwd hoe die shop eruit ziet, nou zo:

Shop_Nieuw_franjedesign

Ik ben er dus echt megatrots op want van de term ‘HTML’ alleen krijg ik al diarree. Normaliter regelt John dit soort dingen voor me, maar die had het de afgelopen tijd zo druk met andere dingen dat het er steeds maar niet van kwam. Mijn geduld raakte een beetje op en dus besloot ik het zelf te doen (insert spierballen-emoticon hier). En ondanks dat het geen rocket science was (maar voor mij wel allemaal nieuw en spannend), ben ik toch (al zeg ik het zelf) erg trots op hoe het er nu uitziet (vooral de slideshow, hoe professioneel!).
En om te vieren dat mijn nieuwe shop nu officieel OPEN is heb ik uiteraard een leuke kortingsactie. Als je vandaag een bestelling plaatst met de code ‘HOERAOPEN’ dan krijg je 10% korting op je gehele bestelling. Say whaaaaat?! Dus twijfelde je al een tijdje over die Pigeon Party Committe patch of die weekplanner? Sla vandaag je slag.

KLIK HIER OM NAAR MIJN NIEUWE WEBSHOP TE GAAN.

Shop je liever toch op Etsy? Klik dan hier. (via de Etsy Mini in de zijbalk van deze website kun je er ook nog steeds komen).
Ik ben dus mega excited (als je het nog niet gemerkt had), maar ik ben ook super benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat het me weten in de comments!

Nieuw binnen: Geborduurde emblemen // New: Embroidered patches

PigeonPartyCommittee_1_BLOG
Ik heb de afgelopen weken al best wel wat newbies in mijn productfamilie met jullie gedeeld (mijn nieuwe ansichtkaarten en Slingeraap sticker bijvoorbeeld), maar vandaag ga ik gewoon nog even vrolijk door want ik heb nog meer nieuws om aan je te laten zien!

Want toen ik een aantal maanden geleden mijn Crazy Cactus Club embleem liet borduren zaten er al nieuwe ontwerpen in de pijpleiding. Er kwam het een en ander aan urgentere zaken tussendoor (soms moet je nou eenmaal prioriteiten stellen) en zo kwam het dat de andere twee ontwerpen eventjes op de plank bleven liggen. Toen ik na de release van Babyspel weer wat meer tijd had heb ik deze ontwerpen weer onder het stof vandaan getrokken (figuurlijk gezien natuurlijk) en laten uitborduren. En hier zijn ze dan: Frenchie Fries en Pigeon Party Committee.
I’ve been sharing quite a few new products with you lately (like my new postcards and Spidermonkey sticker), but I’m still not finished. Today I’m presenting my newest embroidered patches to you: Frenchie Fries and Pigeon Party Committee.

Frenchie Fries

FrenchieFries_1_BLOG

Twee van ‘s werelds beste dingen gecombineerd in één geborduurd embleem: Franse Bulldogs en Franse Frietjes!
Dit geborduurde embleem is ongeveer 8,1 centimeter hoog en ongeveer 5,4 centimeter breed.
Two of the best things in the world combined in one embroidered patch: French Bulldogs and French Fries!
This embroidered patch measures about 8,1 centimeters in height (3 inches) and about 5,4 centimeters in width (2 inches).

FrenchieFries_2_BLOG

FrenchieFries_3_BLOG

Pigeon party Committee

PigeonPartyCommittee_1_BLOG

Sluit je aan bij de ‘Pigeon Party Committee’ en mis nooit meer een duivenfeestje!
Dit geborduurde embleem is ongeveer 7,8 centimeter hoog en ongeveer 5,8 centimeter breed.
Join my Pigeon Party Committee and be sure to never miss a Pigeon Party again!
This embroidered patch measures about 7,8 centimeters in height (3 inches) and about 5,8 centimeters in width (2 inches).

PigeonPartyCommittee_2_BLOG

PigeonPartyCommittee_3_BLOG

De achterkant van beide emblemen heeft een strijklaag, dus je kunt ze zowel naaien als strijken op de gewenste ondergrond (hij blijft het beste zitten als je hem naait).
Elk embleem is netjes verpakt in een cellofaanzakje en heeft applicatie-instructies op de achterkant vermeld staan (in het Engels). Ze zijn verkrijgbaar in mijn Etsy shop.

Welke is jouw favoriet? En waar zou je ze op strijken/naaien? Laat het me weten in de comments!

Both patches have an iron-on coating on the back so you can either iron or sew them onto your garment (sewing guarantees permanent fixation).
Each patch comes nicely wrapped in foil with application instructions on the back. Both patches are available in my Etsy shop.
Which one’s your favourite? And what garment/accessory would you want to apply it to? Let me know in the comments!

De Team Confetti Easter Swap

TC_EasterSwap_1
Een paar maanden geleden maakte ik dankzij dit artikel van mede-Team Confetti-lid Ingrid kennis met het concept van de ‘instaswap’. Eigenlijk waren alle Team Confetti leden daar zo enthousiast over dat we besloten een heuse ‘Team Confetti Easter Swap’ te organiseren. We trokken lootjes, wisselden adressen uit en we gingen aan de slag. En hoewel het door de #GIRLBOSS-drukte van ons allen net even ietsje later werd dan pasen, mag dat de pret niet drukken, want het was super leuk! Vandaag deel ik hier het resultaat van de swap die ik maakte/samenstelde voor Olga.

TC_EasterSwap_2

TC_EasterSwap_3

TC_EasterSwap_4

TC_EasterSwap_5

TC_EasterSwap_6

Ik zei het net al: mijn getrokken lootje was dat van Olga. En wat was het leuk om voor haar aan de slag te gaan. Hoewel ik haar natuurlijk allang volg op instagram liet ik mijn inner Sherlock los op haar instagram account en blog en zo kreeg ik de meeste ideeën voor cadeautjes in de swap-box. Wat er precies in zat? Dat ga ik nu voor je op een rijtje zetten:

1. Tony’s
Tja. Dit was natuurlijk een enorme no-brainer. Ten eerste omdat iedereen weet dat ‘onze’ Olga gek is op chocolade en ten tweede omdat dat als enige op haar wensenlijstje stond.

TC_EasterSwap_7

2. Lucky peanut
Hoewel Olga alle geluk van de wereld heeft met Tom en haar twee katten Mo en Tetkees kan een extra dosis ‘portable geluk’ nooit kwaad, dacht ik zo. Daarom dit kleine geluk in een doosje.

TC_EasterSwap_8

TC_EasterSwap_9

TC_EasterSwap_10

3. Sokken
Wij bij Team Confetti zijn stiekem ook allemaal lid van de ‘gekke-sokken-club’. Hoe feller, drukker en kinderachtiger hoe beter. Daarom konden sokken dus ook niet ontbreken in Olga’s swap-box. En geef toe: deze exemplaren met pizza-thema (en confetti!) staan haar op het lijf geschreven.

TC_EasterSwap_11

4. Kattenbonus!
Wie geregeld Olga’s blog leestt, weet dat ze haar wekelijkse ‘Soap’ afsluit met een Kattenbonus. Mo en Tetkees zijn niet weg te denken uit haar leven en dus mochten die ook niet vergeten worden bij het samenstellen van de box.

TC_EasterSwap_12

 
5. De enige echte Team Confetti Slinger
Olga is altijd bezig met het ‘upgraden’ van haar Party Office. Daarom maakte ik van alle Team Confetti leden (van links naar rechts op onderstaande foto: Noortje, Tea, Tetkees, Olga, Tom, Mo, Ingrid en yours truly) een mini portretje en daar maakte ik dan weer een slinger van. Alle illustraties hebben de kleuren van de Team Confetti agenda van dit jaar.

TC_EasterSwap_13

TC_EasterSwap_14

TC_EasterSwap_15

TC_EasterSwap_16

TC_EasterSwap_17

TC_EasterSwap_18

TC_EasterSwap_19

TC_EasterSwap_20

TCEasterSwap_21

6. Employee of the month
Vorig jaar maakte ik speciaal voor de Dag van de Arbeid een gratis printable om de ondernemers onder ons eens in het zonnetje te zetten. Aangezien Olga een van de grootste #GIRLBOSSES is die ik ken vond ik dat zij wel een plaatsje in haar eigen eregalerij/party office verdient.

TC_EasterSwap_22

7. Solo-bioscooptrip-snack-buddies
Olga gaat graag alleen naar de bioscoop. Maar alleen is ook maar alleen en dus maakte ik voor haar deze twee snack-buddies die ze tijdens een toekomstig solo-bioscoop-tripje mee kan nemen. Dan is ze toch niet helemaal alleen.

TC_EasterSwap_23

Ben je benieuwd naar de Swap Box die ik ontving (ik kan alvast verklappen dat Tea die voor me samenstelde)? Olga heeft op de Team Confetti blog een artikel waarin een samenvatting te vinden is van de inhoud van al onze boxen!
Dit was dus de inhoud van mijn Easter Swap voor Olga. Ik heb het dus super leuk gevonden om de doos samen te stellen en ik ben helemaal fan geworden van het concept swappen. Heb jij weleens meegedaan aan een (soortgelijke) swap? Laat het me weten in de comments!

Gastblog voor Team Confetti #15: DIY Cactus Karakters

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_1
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb zwaar de lente in mijn bol. Ik heb al meerdere tripjes naar de ijssalon gemaakt (een van de beste van Brabant zit in mijn hometown Tilburg, woohoo!) en wanneer het echt lekker weer wordt dan kan een retourtje tuincentrum wat mij betreft ook echt niet missen. En hoewel ik graag bloeiende plantjes koop voor op mijn balkon kan ik ook nooit de cactus-afdeling verlaten zonder weer wat nieuwe aanwinsten mee naar huis te nemen.

En daar gaat dit artikel vandaag over: cactussen. Want ik heb ze in alle soorten en maten en in allerlei verschillende potjes en schaaltjes. Best leuk hoor, maar wist je dat je van cactussen ook bijzonder leuke karakters kunt maken? Bedenk dat de stekels/sprieten/fluff (doorhalen wat niet van toepassing is) een weelderige haardos vormen en er gaat een wereld voor je open.
Daarom heb ik voor jullie vandaag een leuke DIY in elkaar geknutseld waarmee je met een paar benodigdheden en in een mum van tijd deze super leuke cactus karakters maakt. Ik stel ze eerst even aan je voor:

1. De Hippie
Hoewel ik niet graag mensen in een hokje stop ben ik wel groot fan van stereotypes en clichés. Op de kunstacademie moest ik alle clichés zo snel mogelijk de deur uit doen, maar toen ik daar eenmaal klaar was heb ik ze heel snel weer binnengehaald. Dus zie hier: de Hippie. Met haar bloemenkrans in het haar en dromerige ogen is ze helemaal klaar voor de festivalzomer.

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_2

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_3

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_4

2. De Nerd
De Nerd. Niet te verwarren met de hipster, overigens. Deze Nerd met net-uit-bed-haar en grote bril is klaar om jouw hart te veroveren.

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_5jpg

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_6

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_7

3. De Frida
Tja. Naast bovengenoemde stereotypes kon ook een persoonlijke heldin niet ontbreken. Ze is misschien wel een van de meest afgebeelde kunstenaressen die we kennen: Frida Kahlo. Met haar unibrow en bloemen in het haar was zij té leuk om niet tot cactus karakter te bombarderen.

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_8

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_9

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_10

 

Zelf aan de slag om jouw favoriete stereotype, filmster of je hele eigen vriendengroep te ver-cactussen?

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_11

Dit heb je nodig:
– Verschillende kleine cactussen
– Kleine terracotta potjes
– Acrylverf
– Kwast
– Potlood
– Gum
– Fineliner
– (Optioneel: potgrond)
– (Optioneel: satéprikkers)

Zo ga je te werk:
Schilder eerst je terracottapotjes in een leuk effen kleurtje. Ik heb ervoor gekozen ze allemaal enigszins in de huidkleur-sfeer te houden, maar je kunt natuurlijk all-out gaan als je andere ideeën hebt (of Shrek wilt maken).

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_12

Laat de potjes vervolgens goed drogen. Houd er rekening mee dat je twee of zelfs drie laagjes verf moet aanbrengen voordat het voldoende dekt. De terracottapotjes zijn donker van kleur en het materiaal ‘zuigt’ nogal. Maar zoals bij alle schilderwerk geldt ook hier: beter meerdere dunne laagjes dan één heel dikke. Extra tip: Als je een klein randje van de binnenkant van je potje mee schildert zie je straks geen scheidingslijn als de cactus erin staat.

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_13

Wanneer de basislaag gedroogd is kun je met een potlood vast een opzetje maken van waar het gezicht van je karakter moet komen. Dit kan heel globaal en het hoeft niet netjes, want je kunt de potloodlijnen later weer uitgummen.

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_14

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_15

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_16

Kleur nu de dingen die je ingekleurd wilt hebben in met een andere kleur verf. Ik heb dat gedaan bij de neuzen en bijvoorbeeld de oorbellen van Frida en de bril van de Nerd. Tip: als je heel kleine details gaat inkleuren kun je eventueel een satéprikker gebruiken in plaats van een kwast; daar kun je net wat gedetailleerder meer werken.

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_17

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_18

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_19

Laat ook deze verf weer goed drogen en ook hier geldt: dekt het niet in één keer, breng dan gewoon nog een laagje aan.
Alles droog? Dan kun je nu met de fineliner de lijnen van je ‘tekening’ op de potjes gaan zetten. Als je ergens een keer buiten de lijntjes bent gegaan met schilderen dan kun je dat nu mooi wegwerken met de fineliner. Wanneer de fineliner gedroogd is kun je de potloodlijntjes uitgummen.

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_20

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_21

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_22

En dan nu het leukste: Doe de cactussen in hun potjes en aanschouw de awesomeness die je zojuist hebt gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om de cactussen met plastic potje en al in je terracottapotje te zetten. Ik heb ervoor gekozen om ze even met wat (cactus)potgrond over te potten omdat het randje van het plastic potje net boven het terracottapotje uitkwam en dat vond ik niet mooi.

Gastblog4_DIY Cactuskarakters_23

Je geloof het niet, maar that’s all. Super makkelijk en super leuk als cadeautje voor je favoriete familielid, Belieber (stel je even de cactusvariant van Justin voor) of pasgetrouwd stel. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga jij aan de slag met deze DIY? Tag me dan even op instagram (@verabertens), vind ik kei leuk!
Van wie ga/wil jij een cactus-karakter maken? Laat het me weten in de comments, ik ben heel benieuwd!

Nieuw binnen: Slingeraap sticker // New: Spidermonkey sticker

Sticker_Slingeraap_1
In mijn Photo Diary van eerder deze week heb je er al over kunnen lezen en vandaag geef ik hem dan een fatsoenlijke introductie op deze blog: Mijn nieuwe Slingeraap sticker.

Zoals jullie misschien al weten maakte ik deze illustratie in eerste instantie als achterkant van mijn nieuwe verjaardagskaart. Maar ik vond hem eigenlijk zo leuk dat ik  besloot er ook een sticker van te laten maken. Nu heb ik een persoonlijke voorliefde voor stickers; elk oppervlak wordt er leuker van. Maar echt. En deze sticker maakt van alles waar je hem opplakt in an instant een feestje.
As you may have seen in the Photo Diary that I posted earlier this week, I released this Spidermonkey Sticker recently. Today I’m sharing some more images (and where you can purchase it) on this blog.
I made this illustration as a backside of my newest ‘Happy Birthday’ postcard. But I ended up liking it so much that I decided to have it printed as a sticker as well. Instant party on every surface, you guys!

Sticker_Slingeraap_2

Sticker_Slingeraap_3

Deze sticker is gemaakt van wit PVC. Dit materiaal is weerbestendig, waardoor je de sticker zowel binnen als buiten ergens op kunt plakken.
Hij is ovaal en is 14,5 cm hoog bij 9,5 cm breed. Je kunt de sticker kopen in mijn Etsy shop.
This sticker is made of white PVC. This material is weather proof, so you can use the sticker indoors as well as outdoors.
It is oval shaped and measures 14,5 cm (5.71 inch) in width and 9,5 cm (3.74 inch) in height. It is available in my Etsy shop.

Sticker_Slingeraap_4

Wat vinden jullie ervan en waar zouden jullie ‘m opplakken? Laat het me weten in de comments!
What do you think? Let me know in the comments!

Photo Diary: Maart 2016 // Photo Diary: March 2016

PhotoDiary_Maart0Maart is weer voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een kleine update van wat ik afgelopen maand allemaal heb gedaan. Het is een drukke en bijzondere maand geweest en ik heb een hoop met jullie te delen, dus lees snel verder. Oh en wil je gedurende de maand up to date blijven, volg me dan op instagram (@verabertens).
March is behind us and that means it’s time for another Photo Diary. There’s a lot to share, so let’s get started! If you like to be kept up to date, be sure to follow me on instagram (@verabertens).

Ik maakte wat glitterpillen voor mijn nieuwe beterschapskaart die net uit is.
I made some glitter pills for my new ‘Get Well Soon’ postcard.

PhotoDiary_Maart1

 

Naast de beterschapskaart maakte ik ook een kaart voor wanneer er een baby geboren is. Ik word dus echt heel blij en ‘zen’ van het maken van van dit soort composities.
I also made a ‘Hello Little Baby’ card. I just love creating compositions like this. Turns out it makes me really ‘zen’.

PhotoDiary_Maart2

 

De slingerapen die ik maakte voor de achterkant van mijn nieuwe verjaardagskaart is een van mijn alltime favoriete illustraties geworden.
These spidermonkeys (which are on the back of my new ‘Happy Birthday’ postcard) might just have become one of my alltime favourite illustrations.

PhotoDiary_Maart3

 

Samen met John en de bestie bezocht ik Hal 88: een nieuwe foodhall die in Tilburg geopend is.
Together with John and my bestie, I visited the new foodhall that opened up in my hometown.

PhotoDiary_Maart4

 

Ik vierde een feestje met deze slang (raad eens wie de meeste taart op had?).
I had a little party with this snake. Guess who ate all the birthday cake.

PhotoDiary_Maart5

 

Ik stond met John in de krant met een artikel over de situatie van ZZP’ers op de woningmarkt.

PhotoDiary_Maart6

 

Ik waagde het leven van mijn printer door op tissues te printen voor een paas-DIY die ik maakte voor Team Confetti.
I almost sacrificed my printer’s life for the sake of an Easter DIY I created for Team Confetti.

PhotoDiary_Maart7

 

Ik bezocht de nieuwe expositie van Karel Appel in het Gemeentemuseum in Den Haag. Ondanks dat het wel de moeite waard was, had ik wel meer van zijn tekeningen willen zien. Die blijf ik toch het mooist vinden.
I visited the new Karel Appel exhibition in a museum in The Hague.

PhotoDiary_Maart8

PhotoDiary_Maart9

Het schilderij hieronder was mijn favoriet. Ik bedoel; het heet ‘Kleine Hiep Hiep Hoera’. Dan kan het wat mij betreft al niet meer stuk.

PhotoDiary_Maart10

 

Het was een stralende dag en dus besloten John en ik de tram te pakken naar Scheveningen, waar we tijdens zonsondergang een burger aten bij Firma Pickles (die daar tegenwoordig een vestiging heeft op de Pier).
The weather was great, so we decided to have dinner on the Pier afterwards. This view!

PhotoDiary_Maart11

 

Het was druk aan het ‘producten-front’ deze maand, want naast drie nieuwe kaarten bracht ik ook deze ultrafeestelijke sticker uit (later hierover meer, maar mocht je niet kunnen wachten: hij is HIER al te bestellen).
It was a pretty busy month when it comes to releasing new products. This sticker was one of them.

PhotoDiary_Maart12

 

Zoals gezegd had ik een drukke maand en als mijn hoofd dan ergens niet naar staat, dan is het wel naar koken. Gelukkig heeft mijn bestie Anneloes (van Bureau Ratjetoe) de lekkerste pastasaus die zo uit een potje in de pan kan. Super lekker, gezond en dus makkelijk. Ik heb er afgelopen maand al twee versleten. (En ja, ik maak schaamteloos reclame voor haar!)

PhotoDiary_Maart13

 

Het eerste vooruitexemplaar van Babyspel viel bij me op de deurmat. En hoewel het openmaken van een pakket drukwerk altijd spannend is, rukte ik ditmaal met zware hartkloppingen en zweethandjes de envelop open. Gelukkig waren die zenuwen voor niets, want het boek is supermooi geworden!
The first advanced copy of my book ‘Babyspel’ came in the mail. It was such an exciting moment for me.

PhotoDiary_Maart15

PhotoDiary_Maart16

 

Het was tijd voor een klein zelfportretje. Waar ik dat precies voor nodig heb zie je hier binnenkort!
I made a little self-portrait. I’ll tell you what it was for later.

PhotoDiary_Maart18

 

Ik ontving een hele doos vol Babyspel om zelf te verkopen. Ze waren net op tijd voor de Swan Market van afgelopen maand.
A whole box full of ‘Babyspel’ came in for me to sell. And it was just in time for the Swan Market.

PhotoDiary_Maart19

 

Ik zei het al: het was dus tijd voor de eerste markt van dit jaar. Ik blijf dit soort markten altijd zo leuk vinden. Je ziet vaak veel bekenden, maar laat ook onbekenden kennismaken met je werk.
Here it is: my stall at the Swan Market. Boy, do I enjoy market-days.

PhotoDiary_Maart20

PhotoDiary_Maart21

 

Net te laat voor de Swan Market, maar wel net binnen zijn deze twee nieuwe emblemen: Frenchie Fries en Pigeon Party Committee. Uiteraard worden deze later nog fatsoenlijk geïntroduceerd op de blog.
Not in time for the Swan Market, but pretty awesome nonetheless: my new patches came in! Frechie Fries and Pigeon Party Committee.

PhotoDiary_Maart22

 

Aan de hand van de superhandige tutorial van mede Team Confetti-lid Noortje maakte ik ein-de-lijk een fatsoenlijke e-mail handtekening. Dat stond al een eeuwigheid op mijn to-do lijstje, maar het kwam er steeds niet van. Ik voel me ineens een stuk volwassener in mijn ondernemerschap.
I finally made time to create a proper e-mail signature. I had been putting that off for way too long.

PhotoDiary_Maart23

 

En toen was het moment daar: voor het eerst spotte ik Babyspel bij de boekhandel. Als echte toerist-van-mijn-eigen-werk moest ik daar een foto van maken natuurlijk.
And then it came: the very first time I spotted Babyspel in the bookstore. Pretty amazing!

PhotoDiary_Maart24

 

En alsof ik me nog niet bijzonder genoeg voelde waren er een heleboel mensen die een gesigneerd exemplaar bij me bestelden. Zo leuk om het boek te voorzien van een persoonlijke boodschap! (Dit kan overigens nog steeds, vul het contactformulier onderaan dit blogartikel dan even in).

Releasing a book also means signing a lot of them. I really enjoy doing this.

PhotoDiary_Maart25

Zo. Dat was weer een maand in vogelvlucht. Op naar de volgende!

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: