Een interview met mij voor Happlify

Een tijdje geleden ging ik (op video!) in gesprek met Mariko van Happlify. En dat vond ik nogal wat, want ik praat over het algemeen niet zo graag over mezelf. Uiteindelijk werd het een openhartig gesprek over mijn werk, mijn persoonlijke interesses en hoe werk voor mij soms voelt als therapie.

Je kunt een fragment van het interview hieronder bekijken. Het hele interview (dat een kleine 20 minuten duurt) kun je terugkijken door HIER te klikken.

Smartphone wallpaper for Happlify

Ik had de eer om weer een smartphone wallpaper te ontwerpen voor Happlify. Deze wallpaper is gebaseerd op de bekende quote ‘Bloom where you are planted’, die in deze tijden van (corona)crisis erg toepasselijk is op ons dagelijks leven. Je kunt de hele blogpost lezen én de wallpaper downloaden door HIER te klikken.

I had the honour of designing another smartphone wallpaper for Happlify. This one is themed around the quote ‘bloom where you are planted’, which I find to be very fitting in these times of (covid-)crisis.

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: