relatiegeschenk in opdracht

Voor het Tilburgse drum ‘n’ bass label Counter Intelligence Recordings is franje design gevraagd een cadeautje te ontwerpen voor de belangrijkste artiesten die muziek uitgebracht hebben op het label. En waar zijn alle dj’s onlosmakelijk mee verbonden? Met hun koptelefoon!
Dus franje design ging aan de slag en ontwierp een dessin van de logo’s van de drie bedrijven die John van Counter Intelligence inmiddels onder zijn hoede heeft. Daar kwamen nog wat vilt en knopen bij kijken en voilà, zie hier: Het in zeer kleine oplage handgemaakte koptelefoontasje van Counter Intelligence en franje design.

Van de ontvangers hebben we inmiddels mogen horen dat de tasjes het ook goed doen als iPad-hoes en kruikenzak, dus we gaan er vanuit dat men er blij mee is!

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: